Kick Watersports B.V.

Kajak 2 persoons

Opblaasbare kajak 2 persoons

Kajakken is een heerlijke manier om er even helemaal uit te zijn. Het is een populaire bezigheid die veel gezinnen en individuen beoefenen tijdens een vakantie of in de weekenden. Men kan kajakken op prachtige meren, een hele reis afleggen, of racen over de wilde rivieren. Kajakken biedt onwijs veel mogelijkheden, waarbij je alleen in een kajak kunt zitten, maar ook met z’n tweeën! Het is dan ook niet gek dat men graag meedoet aan deze sport. De drempel om te gaan kajakken is laag, je hebt er geen speciale training of brevet voor nodig en de aankoop van een kajak hoeft helemaal niet prijzig te zijn. Een goede opblaasbare kajak 2 persoons is namelijk gemakkelijk te bestellen en biedt vooral voor recreatieve kajakkers bijzonder veel voordelen.

Kajak 2 persoons

Toont alle 5 resultaten

Opblaasbaar, maar zeker niet snel lek

Wanneer men hoort dat een product opblaasbaar is, denkt men al snel aan de goedkope opblaasbare waterbedden die elke zomer wel honderden keren lek zijn. Om die reden zijn mensen dan ook soms twijfelachtig over dergelijke producten. Maar, bij een opblaasbare kajak 2 persoons is dit absoluut niet het geval. Hierbij wordt namelijk niet gewerkt met plastic, maar met speciale fibers en materialen die ervoor zorgen dat de boot bijna niet lek kan. Zo zou je met een auto over een opgeblazen kajak heen kunnen rijden en zal er geen schade ontstaan. Dankzij de innovatieve indeling van de boot, met verscheidene luchtkamers en speciale anti lekkage systemen, zal de boot bijna niet lek kunnen gaan. Mocht er toch een lek ontstaan, dan kun je deze met de speciale reparatieset direct weer repareren. De boot is voorzien van handige luchtkamers en speciale drukpunten, die ervoor zullen zorgen dat de boot heel langzaam leeg zal lopen in het geval van een lek. Zo heb je nog genoegen om aan de kant te komen voordat de boot te leeg raakt.

Een opblaasbare kajak 2 persoons voor recreatie

De meeste mensen die een kajak kopen, kiezen voor een opblaasbare kajak omdat deze vele voordelen heeft. Zo is hij goedkoper dan een kajak van hard materiaal en is hij daarnaast ook gemakkelijker te vervoeren. Zo past hij in een koffer en kan hij ook gemakkelijk mee op vakantie. Daarnaast blijft de boot goed drijven en kan hij ook na een omslag niet zinken. Een ander voordeel is dat de boot erg stevig is. Mocht je de boot over de grond schuren, of laten vallen, dan zal er geen schade ontstaan. Bij een harde boot is dit vaak wel het geval. Een kras of scheur is zo gemaakt. Voor recreatie is een opblaasbare kajak dan ook erg interessant en gemakkelijk te gebruiken. Bij het aanschaffen van een nieuwe kajak kun je kiezen uit een eenpersoons en een tweepersoons kajak. Hierbij is het belangrijk om over een aantal variabelen na te denken.

Hier moet je op letten bij de aanschaf van een kajak

Wees je bewust van wat je met de kajak wilt gaan doen. Voor elke vorm van kajakken zijn namelijk verschillende boten nodig. Zo kun je met een recreatieve kajak niet zomaar gaan racen of wildwaterkajakken. Daarnaast is het belangrijk om op de hoogte te zijn van eventuele regels die aan kajakken verbonden zijn bij wedstrijden. Heb je de ambitie om wedstrijden te gaan doen, dan moet je kajak hier natuurlijk wel aan voldoen. Weet van te voren of je de kajak gaat gebruiken voor touren, recreatie, sport wildwater of racen. Bij elke vorm van kajakken zijn namelijk verschillende soorten kajakken nodig. Ook is het dan de vraag of een opblaasbare 2 persoons kajak bij je past. Voor recreatie en touren is een opblaasbare 2 persoons kajak een ideaal product!

© Copyright Kick Watersports B.V. |