Kick Watersports B.V.

Barbeque

Barbeque kopen
Niets gaat boven een heerlijke barbecue avond op een zomerse dag. Vooral nadat men een hele dag druk is geweest met een watersport, gaat niets boven een heerlijk diner. In de meeste gevallen kun je zelfs al in het park naast het meer gaan barbecuen. Men neemt hiervoor vaak een handige portable bbq mee die direct kan worden gebruikt. Vlees en kruiden erop en je kunt aan tafel! Er zijn allerlei systemen en modellen barbecues die bedoeld zijn voor eenmalig gebruik of gemakkelijk transport. In de meeste gevallen gaat het om slechte modellen die na één of twee keer gebroken zijn of duidelijk kwaliteit beginnen te verliezen. Daarom is het belangrijk dat je een goede barbecue koopt, die is bedoeld voor gebruik buitenshuis, gemaakt is voor reizen en jaren mee kan. Een barbecue kopen doe je dan ook bij een gespecialiseerde webshop die jou de beste mogelijkheden aanbiedt en netjes op een rij zet waar je de verschillende barbecues voor kunt gebruiken.

De portable barbecue

Er zijn onwijs veel soorten portable barbecues. Elke vorm heeft zijn eigen voor- en nadelen. Echter is het belangrijk dat je kiest voor een aantal variabelen die zorgen dat je barbecue lager mee zal gaan en ook zorgt voor gebruiksgemak. Een van de eerste variabelen waar je moet moet letten is het materiaal waar het van gemaakt is. Hierbij kun je denken aan de metalen barbecues en de speciale fiber barbecues. Het voordeel van een metalen portable barbecue is dat deze gemakkelijk mee kan en enorm stevig is. Dit zorgt ervoor dat hij gemakkelijk meerdere jaren meekan en hierbij ook weinig schade oploopt door hitte of vervoer. Een nadeel is dat dit materiaal vaak heel heet wordt en dat het afgekoeld moet zijn voor je het op kunt pakken. Een portable barbecue met houten poten of fiber kan direct worden opgepakt en eventueel worden vervoerd in een goede afsluiting.

Barbecue boot

Ga je watersport elementen verhuren aan watersporters of wil je zelf optimaal van het water genieten met een heerlijke barbecue? Dan kun je eens denken aan het aanschaffen van een echte barbecue boot. Dit is een speciale donutvormige boot die is voorzien van ruimte voor tien man en een echte barbecue met tafel in het midden. Hierdoor kun je heerlijk barbecuen terwijl je midden op een meertje drijft en geniet van zelfgebakken vlees en broodjes met kruidenboter. Een bbq boot kan gemakkelijk worden besteld via het internet en zal bij je thuis geleverd worden. De boot is voorzien van een handige tafel waar borden en ruimte voor bestek en bekers ingedrukt zijn. Hierdoor kan je bestek, bord of glas niet van de tafel vallen wanneer de boot op en neer dienst.

De grill op de boot

De boot is voorzien van een houtskoolgrill, die in het midden van de boot zit. Hierdoor kan iedereen zelf eten op de gril leggen en in de gaten houden. Vaak heb je bij een barbecue één of twee mensen die constant aan het bakken zin voor de rest. Bij deze boot is dit niet het geval. De boot werkt met een elektrische motor die tot wel 8 uur meegaat. Voor elke 8 uur aan continue gebruik is 10 uur aan oplaadtijd nodig. Zit je maar enkele uren op de boot, dan zal de boot natuurlijk langer meegaan. De barbecue boot is ideaal om je watersport te eindigen met een passende barbecue op een boot op het water. Een ideale aankoop voor watersport organisaties, groepen die graag samen gaan barbecueën en natuurlijk voor bedrijven die dergelijke producten verhuren aan de waterkant. De barbecueboot is populair bij velen en zorgt voor een gezellige, zwoele avond op het water met vers vlees en een echte houtskoolbarbecue.

© Copyright Kick Watersports B.V. |