Wij hopen dat je blij bent

We hopen natuurlijk dat je tevreden bent met je aankoop maar mocht er toch iets niet goed zijn of je het verkeerde product ontvangen hebben vind je hieronder retour- en restitutiebeleid.

Herroepingsrecht

Controleer na het ontvangen van het pakket of de geleverde artikelen in overeenstemming zijn met jouw bestelling. Stel ons binnen 14 dagen na ontvangst op de hoogte als dit niet het geval is. Je hebt het recht om je bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder kennisgeving te annuleren. Je hebt na annulering 14 dagen om het product te retourneren. Je krijgt dan het volledige bestelbedrag van het product(en) die je hebt geretourneerd terug, inclusief verzendkosten voor levering. Alleen de kosten voor het retourneren van het artikel van jouw locatie naar ons magazijn zijn voor eigen rekening. Als je gebruik maakt van jouw recht om het product te retourneren, moet het product in de originele staat en verpakking met alle geleverde accessoires worden teruggestuurd. Helaas kun je een product dat in contact is geweest met water niet retourneren.

Hoe retourneer ik een product?

  1. Gelieve ons retourformulier te downloaden en te printen en deze zo volledig mogelijk invullen. Verstuur deze samen met de factuur in de doos met de bestelling retour. Zo kunnen wij de afzender identificeren bij binnenkomst van het pakket.
  2. Verpak het product goed en geef deze af bij een PostNL punt of andere vervoerder. De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. U dient de verzending met track & trace te versturen en altijd een retour adres te vermelden. Kwijtgeraakte retourzendingen zonder track & trace worden niet verwerkt. Stuur daarom altijd uw retour met track & trace op.
  3. Het product komt bij ons binnen en wordt door ons gecontroleerd. Het product dient in originele nieuwstaat met originele product verpakking, indien redelijkerwijs mogelijk, retour te worden gestuurd. Het product mag niet in aanraking met water zijn geweest.
  4. Je ontvangt binnen 14 dagen na je herroeping mededeling een update over je retour van ons.

Let op! Stuur altijd het retour met een doos eromheen. Zoals u het ook van ons heeft ontvangen.

Goederen moeten altijd met voldoende portokosten aan ons worden teruggestuurd. We behouden ons het recht voor om geretourneerde artikelen te weigeren wanneer niet aan de retourvoorwaarden is voldaan.

Terugbetaling

Om van je recht op retournering en terugbetaling gebruik te maken, kun je contact met ons opnemen via info@kickwatersports.com of via onze contactpagina. Je ontvangt het volledige aankoopbedrag inclusief de standaard verzendkosten voor de heenzending binnen 14 dagen na ontbinding. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen en gecontroleerd.

We betalen je binnen 14 dagen na ontvangst terug, op voorwaarde dat het product in goede staat is teruggestuurd.

Je ontvangt het geld terug via de door jouw gekozen en gebruikte betaalmethode bij het betalen van jouw bestelling. Bij terugbetalingen via creditcard kan het tot 14 dagen duren voor het bedrag is teruggestort

Omruiling

Heb je een product teruggestuurd en gekozen voor omruiling? Dan versturen wij jouw nieuwe product binnen 5 werkdagen na ontvangst van jouw retour. Dit pakket wordt binnen de standaard levertermijn bezorgd.

Garantie

Indien het product retour gestuurd wordt in verband met een defect wordt het product (of de omschrijving van het probleem) ter beoordeling naar de fabrikant verstuurd. Zodra deze erkent dat het om een fabrieksfout gaat wordt het product (afhankelijk van de staat en gebruiksduur) vervangen en/of gerepareerd. Externe beschadigingen en externe defecten vallen niet onder de fabrieksgarantie.

Wil je een garantie claimen? Stuur een mail naar info@kickwatersports.com en vermeld de volgende gegevens:

  • Ordernummer
  • Welk product is defect?
  • Omschrijving van het probleem
  • Duidelijke foto(‘s) van het probleem om defecten door onjuist gebruik te kunnen uitsluiten

We beoordelen hierna zo snel mogelijk de situatie en koppelen terug wat de vervolgstappen zijn. Meldingen binnen de 14 dagen bedenktermijn kunnen ook aanspraak maken op een terugbetaling.

 

 

Vragen

Voor vragen over ons retour- en restitutiebeleid kun je contact opnemen met onze klantenservice op:

Customer Service: +31 (0)85 808 1560
Email: info@kickwatersports.com

Verzendadres om het product te retourneren:
Retouren Kick Watersports
Hengelder 32
6902 PA Zevenaar
The Netherlands

© Copyright Kick Watersports B.V. |