Kick Watersports B.V.

Bodyboards

Bodyboards

Bodyboards hebben veel weg van een surfboard, maar zijn korter en breder. Vooral de houding die men tijdens het bodyboarden aanneemt, is anders dan bij het surfen. Bodyboards zijn namelijk vooral gemaakt om op te liggen. Bodyboards zijn voor de beginner eenvoudiger te gebruiken en zijn ook geschikt voor als er minder grote golven zijn. Deze boards kunnen interessant zijn voor zowel kinderen als volwassenen. Omdat de basis van het bodyboarden relatief eenvoudig te leren is, is het ook de ideale manier om als beginnende watersporter toch snel volop van de golven te genieten.

Bodyboards aanschaffen

Ben jij op zoek naar het bodyboard dat het beste bij je past? Dan ben je bij Kick Watersports aan het juiste adres! Als specialist in watersport, hebben wij verschillende boards in ons assortiment. Of je nou op zoek bent naar een bodyboard voor achter de boot of een bodyboard zoekt als professional, bij ons ben je aan het juiste adres. Wij hebben bodyboards in allerlei verschillende vormen en maten. Daardoor vind jij vast en zeker een board dat goed bij je past.

Kwalitatieve bodyboards

Bestel jij je bodyboards bij Kick Watersports? Dan heb je niet alleen een ruim assortiment aan producten om uit te kiezen, maar je kunt ook zeker zijn van kwaliteit. Bij Kick Watersports hebben we zelf een grote passie voor watersport. Wij weten dan ook goed hoe belangrijk het is om een kwalitatief board te hebben. De boards in onze webshop hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Service vinden we zeer belangrijk bij Kick Watersports

Bij Kick Watersports vinden we klantenservice ontzettend belangrijk. Doordat wij ons volledig in watersport gespecialiseerd hebben, kunnen wij je het beste advies geven! Wil jij bijvoorbeeld meer weten over bodyboards in het algemeen? Of ben je juist op zoek naar het bodyboard dat het best bij je past? Onze specialisten geven je graag advies. Bovendien betaal je bij ons geen bezorgkosten. Is het bodyboard achteraf toch niet helemaal geschikt voor jou? Je kunt het product tot 14 dagen na je bestelling kosteloos retourneren.

De verschillende bodyboards zelf bekijken?

Wil jij de verschillende boards met eigen ogen kunnen bekijken? Dan kun je ook langsgaan in onze showroom. Ook daar geven we je graag passend advies. Je kunt er overigens ook voor kiezen om je bestellingen in de showroom af te halen.

Bekijk ook onze andere watersportartikelen!

De meeste mensen brengen hun vrije tijd graag in en rondom het water door. Bij Kick begrijpen we dit heel goed! Wij hebben ons helemaal gespecialiseerd in de watersport. Ook voor andere watersportartikelen ben je bij ons aan het juiste adres. Lijkt het je bijvoorbeeld ook leuk om een keer staand te surfen? Dan kun je ook een regulier surfboard overwegen! Wij hebben alles voor op, in en rondom het water. Neem daarom ook eens de tijd om onze andere producten te bekijken. Misschien ontdek jij hier wel een nieuwe hobby! Heb je vragen over een van onze producten? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wij geven je graag passend advies.

© Copyright Kick Watersports B.V. |