Veel gestelde vragen

Als je product op voorraad is verzenden wij orders die voor 11.00 bij ons binnen komen dezelfde werkdag. DHL levert doorgaan binnen 1-3 werkdagen.
Helaas kunnen wij niet zien waarom je klarna betaling geweigerd wordt. Hiervoor kan je contact opnemen met Klarna.
De verzendbevestiging wordt automatisch verstuurd naar het door jou opgegeven email aders. Het kan zijn dat deze in je spam box gekomen is.
Gratis levering v.a. € 50,-
Wij versturen in principe al onze pakketen met DHL. Met uitzonder van de Netspa Octopus en Vita Premium deze worden verzonden met een pallet vervoerder.
Wanneer je pakket verstuurd wordt met DHL krijg je per mail een track en trace nummer gestuurd zodra wij je pakket aangemeld hebben bij DHL. Wanneer je pakket op een pallet verstuurd moet worden ontvang je van ons een mail met de bezorgdatum.
Je ontvangt de mail met het trackingnummer op het moment dat wij je label aanmaken. Pas als het pakket in het distributie centrum gescand is kan je het pakket volgen. Dit kan tot 24 uur duren.
Bezorging via DHL De bezorger geeft je pakketje af bij de buren. Als dat niet lukt, dan brengt de bezorger je pakketje naar een DHL afhaalpunt bij jou in de buurt. De DHL bezorger laat een briefje achter bij welk punt je dit pakket op kan halen.
1. De Track & Trace code van het pakket Je vindt deze in je verzendbevestiging. Controleer via deze link of de tijdvakindicatie van de bezorging is verschoven. 2. Het bezorgadres Klopt het bezorgadres dat je hebt ingevuld? Controleer ook je postcode. 3. De brievenbus Heb je een niet thuis-bericht ontvangen? Dan is het pakket bij de buren bezorgd of de bezorger heeft een nieuw bezorgmoment ingepland. Klopt dit allemaal, maar heb je toch geen pakket ontvangen? Neem dan contact met ons op.
Via onderstaand formulier kan je je retour aanmelden. Als je retour voldoet aan de voorwaarden mag deze teruggestuurd worden naar: Retourenafdeling KICK Hengelder 32 6902 PA Zevenaar Bij de retourzending een kopie van de orderbevestiging toevoegen.
Een artikel mag bij ons binnen 14 dagen retour gestuurd worden als het voldoet aan de volgende voorwaarden: - Het artikel is ongebruikt - Het artikel zit in de originele verpakking -
Op alle artikelen zit 24 maanden garantie. Tenzij anders vermeld is op de productpagina.
Via onderstaand formulier kan je een garantie indienen bij ons garantie team. Zij helpen je per mail verder!
Je orderbevestiging is tevens je garantiebewijs.

Formulieren

Ja, ik heb een vraag over mijn bestelling

Ja, ik wil mijn pakket retourneren

Ja, ik heb een klacht

Ja, ik wil graag garantie opvragen


Contact

Mail ons via: info@kickwatersports.com

Bel ons via: 085 808 1560

© Copyright Kick Watersports B.V. |