Bestel voor 11:00 uur, verzending op dezelfde dag

Indiana 10’6 Allround Wood hard paddle board

Original price was: €1.739,00.Current price is: €750,00.

-56.9%

De Indiana 10’6 Allround Wood is de middelste versie in het assortiment van Indiana. Ook dit board is een zeer allround board door zijn vele mogelijkheden en prestaties. Door zijn volume en stabiliteit op het water is het allroundboard geschikt voor alle suppers en surfers!

Brand

Experience level

beginner, intermediate, advanced

Activity

Allround, Yoga / Fitness

Speed

Stability

Agility

Board type

Hard

Max riders weight

120 KG

  • Order before 11:00, shipping the same day
  • Levertijd is 3-5 working days
Bestel snel, onze voorraad is bijna op!

Warranty: 2 Years

Add to cart

INDIANA 10'6 FAMILY PACK BLUE

Niet zo’n zin in een nat pak? Hoeft niet! Je hebt namelijk veel grip door het diamantmotief op het stavlak. De afneembare vin zorgt er daarnaast voor dat je gemakkelijk koers houdt en de Aqua Marina Magma eenvoudig door het water stuurt. Snelle en scherpe bochten maken? Zet een voet op de kick pad, zodat het supboard met de voorkant uit het water komt en je de draai makkelijk kunt maken. Eitje!

INDIANA PADDLE BOARDS

De opblaasbare supboards die in de Aqua Marina All-Around Advanced serie zitten zijn geschikt voor zowel beginners als suppers met meer ervaring. Deze supboards zijn geschikt voor rustig en iets wilder water en hebben nét wat meer mogelijkheden dan de supboards uit de Aqua Marina All-Around serie. De supboards uit deze serie zijn voorzien van een kick pad achterop het board waardoor je super snelle en scherpe bochten maakt.

Indiana 10’6 Allround Wood hard paddle board

Reviews of the INDIANA Allround Wood 10'6

Would you like to buy the INDIANA Allround Wood 10’6. Then it is useful to know what others think about this SUP. Our experience with the INDIANA Allround Wood 10’6 is that it has a very good speed, a superb stability and a magnificent agility. It’s designed for all-round paddle boarding and to make tours on the water. Would you like to share your experience with the paddle board INDIANA Allround Wood 10’6? Please leave a review

Review this product
Review “Indiana 10’6 Allround Wood hard paddle board”
Can we help?

Don't hesitate to get in contact with us, we give you free advise

+318 530 378 49

There are no reviews yet
© Copyright Kick Watersports B.V.